Albumo Decor


Albumo Decor este partener al fabricii Tandem din Republica Moldova care activează pe piața de profil de 16 ani. Portofoliul de produse comercializat de Albumo Decor cuprinde: paturi, noptiere, saltele, colțare, canapele, mobilier modular pentru living, dulapuri cu uși glisante.

În showroom-ul Albumo Decor vei găsi o gamă variată de paturi, la diferite de dimensiuni care pot fi cu sau fără ladă de depozitare. De asemenea se poate opta dintr-o paletă largă de culori astfel fiecare pat va fi personalizat în funcție de preferințele beneficiarului.

Detalii

Dintre toate accesoriile care întregesc decorul și confort dormitorului, saltelele merită o atenție deosebită. Astfel puteți alege saltele care sunt confectionate din arcuri ambalate individual, spumă Memory și diferite huse cum ar fi Aloe Vera, Bambus sau Organice ce pot fi comandate pe orice dimensiune dorită. Toate saltele au garanție de 10 ANI.

Alături de patul ales și adaptat preferințelor, o noptieră și un dulap cu uși glisante completează functionalitățile dormitorului.

Camera de zi este locul de relaxare și de întâlnire cu familia de aceea trebuie acordată maximă atenție în alegerea mobilierului și a canapelei sau colțarului. Pentru amenajarea livingului, Albumo Decor îți propune mobilier modular cu design modern sau clasic. Oferta cuprinde peste 50 de module standard adaptabile spațiului și preferințelor. Culorile pot fi alese din paleta de nuanțe de PAL și MDF. Canapeaua sau colțarul va reîntregi interiorul livingului acestea putând fi configurate din materiale, texturi și culori diverse.

Produse Albumo Decor:

OSC_8441
DSC_4172
DSC_4156
DSC_4175
OSC_8456
OSC_8461
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
OSC_8441
DSC_4172
DSC_4156
DSC_4175
OSC_8456
OSC_8461
previous arrow
next arrow

Comentariile sunt închise.