ASKONA

Fabrica de somn sănătos Askona are grijă de sănătatea oamenilor!

Producem saltele, paturi, canapele anatomice, baze pentru saltele, toppere, noptiere,  lenjerii de pat, cearșafuri, perne anatomice și pilote – practic tot ce aveți nevoie pentru somn confortabil și odihnă.

Fabrica de somn sănătos Askona este liderul în Rusia pe piața soluțiilor de somn pentru hoteluri. De mulți ani am livrat saltele ale mărcilor rusești, europene și americane către cele mai mari hoteluri și lanțuri hoteliere globale din Rusia și țările CSI.

Detalii

În cei 30 de ani de experiență în care ne-am construit o reputație puternică pe piața globală. Lanțuri hoteliere internaționale precum Hilton, Rezidor Hotel Group, Mariott & Starwood, Accor, Golden Tulip, Windham, InterContinental Hotel Group, Hyatt Hotels Corporation și altele au încredințat somnul oaspeților lor companiei noastre.

Începând din anul 2018 Askona a început extinderea pe piața Uniunii Europene. După Lituania, Estonia, Cipru si Portugalia, din martie 2019, produsele de calitate superioara marca Askona sunt prezente și pe piața românească. Primul show-room a fost deschis in incinta Home&Design Mall din București, Bdul Ghencea nr. 126-132. În prezent există în Romania 5 magazine, în București și Brasov, iar în următorii 3 ani vor fi deschise alte 10 magazine în București și în alte orașe importante din România.

Askona este parte a consorțiului suedez Hilding Anders Group, important producător de paturi și saltele. Concernul Hilding Anders este prezent pe 27 de piețe europene și pe 13 piețe din Asia. Toate produsele și serviciile Askona sunt concepute pentru a îmbunătăți în mod semnificativ calitatea somnului clienților săi.

Produse în Rusia, în cea mai mare fabrică de saltele anatomice din Europa de Est, saltelele Askona sunt o garanție pentru o odihnă corespunzătoare și un somn sănătos.

Produse Askona:

Comentariile sunt închise.