Conalcri

Recunoscut pe piața locală ca unul dintre principalii producători de mobilă din PAL melaminat, Conalcri oferă cel mai bun raport preț-calitate. Cu peste 20 de ani de experiență în fabricarea mobilei, Conalcri oferă soluții optime pentru a mobila orice încăpere, o locuință, un birou sau chiar spații comerciale.

Oferta Conalcri cuprinde: mobilă pentru dormitor, bucătărie, living și hol, canapele, mese și scaune.

Detalii

Activitatea firmei se împarte pe 2 segmente și anume: mobilă la comandă și mobilier în serie.  

Produsele de serie se realizează pentru magazinele revânzătoare din toate județele țării iar mobilierul la comandă cuprinde servicii personalizate și se extind până la fiecare detaliu precum: consultanță, măsurători, proiectare 3D, transport si montaj.

Conalcri se remarca și prin piesele independente de mobilier ce pot forma bucatăria modulară pe care ți-ai dorit-o mereu. O bucatărie modulară are ca și element specific independența corpurilor de mobilier ce o compun. Bucătăria modulară este ideală pentru oricine dorește să își transforme bucătăria într-un loc plin de funcționalitate și stil. Pe site-ul bucatariemodulară.ro sau pe aplicația cu același nume din Play Store și App Store poți experimenta configuratorul pentru bucatării modulare.  Bucătăriile modulare Conalcri se pot fabrica în 3 culori și se livrează în maxim 5 zile lucrătoare. Alege bucatăria la care ai visat mereu.

Produse Conalcri:

DSC_4197
OSC_8728
DSC_4236
DSC_4235
DSC_4226
DSC_4224
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Comentariile sunt închise.