Preciosa Decor

Preciosa Decor reunește într-un spații modern, branduri de success din industria mobilei, astfel încât confortul, stilul și funcționalitatea să întâlnească calitatea și prețul corect.

În showroom-ul Preciosa Décor vei găsi mobilă pentru living, bucătării, holuri și dormitoare dar și saltele. De asemenea vei găsi rafinamentul și eleganța mobilierului din lemn masiv.

Detalii

Preciosa Décor este o companie cu viziune avangardistă care comercializează cu amănuntul mobilier dedicat segmentului mediu spre lux. Produsele expuse excelează în bun gust și rafinament oferind o combinație de mai multe stiluri contemporane inspirate din viața de zi cu zi, modă, accente arhitecturale celebre, sentimentul de împlinire și căldură a adevăratelor cămine și alura romantică a marilor orașe europene. Rezultatul stimulează imaginația, adaugă personalitate și fler în orice încăpere și are puterea de a transforma orice casă într-un cămin.

Echipa Preciosa décor este dinamică și vă oferă servicii de consiliere, transport în orice oraș, precum și servicii de manipulare și montaj specializat.  

Produse Preciosa Decor:

DSC_4412
DSC_4315
DSC_4316
DSC_4319
DSC_4320
DSC_4356
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
DSC_4412
DSC_4315
DSC_4316
DSC_4319
DSC_4320
DSC_4356
previous arrow
next arrow

Comentariile sunt închise.