Timflex

Înainte să faci o investiţie, este important să ştii ce anume cumperi. Şi mai este important să ştii, încă de la început, că Timflex este nu doar producător de saltele, paturi, somiere şi perne. Timflex este alături de tine pentru a-ţi oferi o experienţă completă. O experienţă alcătuită din sănătate, stare de bine şi nu în ultimul rând confort, o experienţă care noi recomandăm să înceapă a fi trăită printr-o discuţie cu unul dintre consultanţii din magazinul Timflex Braşov.

Detalii

Brandul Timflex a fost lansat în anul 2013, la Timişoara. Timflex este un brand românesc, inspirat din atenţia pe care locuitorii ţărilor occidentale o acorda calităţii somnului. Noi am conştientizat beneficiile şi importanţa unui somn de calitate în atingerea obiectivelor de zi cu zi. Astfel, din cele mai bune materiale, tehnologii moderne şi capacitate macro de a produce, am creat Timflex – saltele de 5 stele şi produse conexe la acelaşi înalt calitativ. La Timflex credem în raportul corect calitate-pret, precum şi în libertatea de a identifica produsul care ţi se potriveşte. Saltea, pat tapiţat, somiera sau pernă, în funcţie de nevoile tale.

Saltele Timflex pot fi realizate pe orice dimensiune şi forma, la comandă, cu materiale de calitate superioară. Husele saltelelor sunt realizate individual şi deţin proprietăţi foarte importante pentru a asigura un somn sănătos şi odihnitor. Sunt antistatice, antioxidante, antibacteriene, antiacariene şi termoreglabile. Pot conţine microfibre bamboo, bumbac, aloe vera sau ioni de argint, în funcţie de tipul husei. Toate husele sunt detaşabile şi lavabile la temperatura de 30 de grade.

Păturile tapiţate Timflex sunt fabricate din pal brut şi pot fi realizate pe orice dimensiune. Acestea sunt prevăzute cu ladă de depozitare şi sistem cu somiera rabatabilia, îmbinarea dintre lături şi tăblie se realizează cu ajutorul colţarilor din foer, iar tapiţeria patului poate fi aleasa dintr-o multitudine de culori şi nuanţe.
În concluzie, produsele Timflex sunt destinate întregii familii.

Produsele Timflex sunt disponibile într-o gamă generoasă de dimensiuni, dar şi personalizabile, astfel încât tu şi cei dragi să vă puteţi bucura de un maximum de odihnă şi confort, pe măsură patului ales. Şi la propriu şi la figurat.

Produse Timflex:

DSC_4282
DSC_4283
OSC_8667
DSC_4266
DSC_4278
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
DSC_4282
DSC_4283
OSC_8667
DSC_4266
DSC_4278
previous arrow
next arrow

Comentariile sunt închise.