Transformă-ți dormitorul cu ajutorul texturilor texturilor, corpurilor de iluminat și a mobilierului potrivit!

Știm că la MaxiMoB vei găsi mobilierul și decorul perfect pentru dormitor! Credem că dormitorul este întotdeauna un proiect distractiv, deoarece reflecta nevoile și gusturile unei singure persoane … TU! Sufrageria și camera de zi trebuie să satisfacă nevoile tuturor membrilor familiei, pe când dormitorul este spațiul tău privat.

Iată cinci lucruri de luat în considerare la proiectarea sau reîmprospătarea dormitorului:

1. Adăugă model și textură cu lenjeria de pat

Odată ce ai selectat salteaua perfectă, o poți îmbrăca cu perne, cuverturi și cearșafuri! Acesta este modul perfect de a vă face patul obiectul central al încăperii. Selectează culori și modele care îți plac și combină-le cu diferite tipuri de țesături, cum ar fi bumbac pentru vară și catifea pentru iarnă. Acest lucru va adăuga dimensiune dormitorului tău și îi va oferi o senzație prospețime pentru fiecare anotimp!

2. Definește spațiul cu un covor

Un covor este o modalitate excelentă de a crea senzația de confort și căldură. Dacă așezați unul sub pat, asigurați-vă că este prins cel puțin sub două picioare al patului pentru a  păstra proporția în cameră. Covoarele oferă o oportunitate excelentă de a introduce reprezentații grafice și culoare, dar asigură-te că păstrezi un echilibru între cele două. Un covor este binevenit în special în camerele cu pardoseală din lemn de esență tare, deoarece un covor pufos îți va oferi un sentiment extraordinar sub degetele de la picioare, dimineața!

3. Setează starea de spirit cu iluminare adecvată

Spre deosebire de spațiile de lucru din birou sau bucătărie, iluminarea slabă este cea mai bună pentru un dormitor. Acest lucru te va ajuta să te relaxezi, în rutina de dimineață sau noaptea înainte de culcare. Lămpile de podea și aplicațiile de perete ajută la difuzarea luminii mai bine decât la luminile dure montate pe tavan. De asemenea, un comutator dimmer poate ajuta la crearea aceluiași efect! O lampă pe noptieră este, de asemenea, o modalitate practică de a ilumina dormitorul.

4. Adăugă frumusețe naturală prin plante

Plantele de apartament fac îmbunătățiri grozave în dormitor, deoarece ajută la purificarea aerului, astfel încât să puteți respira mai ușor în timp ce dormiți! De asemenea, sunt perfecte pentru a crea o stare de calm și va transforma dormitorul tău într-o oază de liniște!

5. Fă-ți dormitorul să pară mai mare cu oglinzi

Designerilor de interior le place să folosească oglinzi în dormitor, deoarece sunt funcționale și frumoase! O oglindă mare deasupra sifonierului poate avea scop dublu fiind perfecta și ca oglindă pentru machiaj. O galerie de oglinzi mai mici poate ajuta la reflectarea luminii naturale. Oglinzile sunt deosebit de utile în dormitoarele mai mici, deoarece ajută la a crea impresia de cameră mare.

Comentariile sunt închise.